top of page

André Duyvestijn

Renovatie en onderhoud b.v.

06 535 46 983

info@duyvestijnrenovatie.nl

Offerte aanvragen
Duyvestijn renovatie en onderhoud b.v.

Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. Hier is hoe wij te werk gaan:

1. Persoonlijk bezoek: Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak. Voordat we aan de slag gaan, komen wij graag bij u langs om de werkzaamheden ter plaatse te bekijken. Tijdens dit bezoek luisteren we naar uw ideeën en bespreken we alle details om een duidelijk beeld te krijgen van uw verwachtingen.

2. Op maat gemaakte offerte: Op basis van ons bezoek stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Deze offerte biedt een transparant overzicht van de beoogde werkzaamheden, materialen en kosten.

3. Geldigheid van de Offerte: Wij begrijpen dat beslissingen tijd nodig hebben. Daarom is onze op maat gemaakte offerte maar liefst 90 dagen geldig. Dit geeft u de ruimte om in alle rust te overwegen en de juiste keuze te maken.

4. Prijsvastheid: Onze offertes zijn prijs vast, wat betekent dat de overeengekomen prijs gedurende het hele project ongewijzigd blijft. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en heeft u volledige controle over uw budget.

Wij geloven we in open communicatie, eerlijkheid en het leveren van hoogwaardige diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw project kunnen realiseren met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid.

bottom of page